Hey, wat leuk dat jij met je team meedoet aan Chill in Brazil 2018. Maar…. wie zijn jullie eigenlijk? Daar zijn we heel benieuwd naar. En niet alleen wij maar ook de spelers/speelsters van alle andere teams. Daarom willen we je vragen om je team voor te stellen in een leuk filmpje. Dat hoeft niet superprofi hoor, kan gewoon met een mobieltje. Maar je mag het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het zou mooi zijn als we daarin kunnen zien of jullie al een beetje in Braziliaanse sferen zijn.

De 3 teams met de leukste filmpjes scoren punten voor de exclusieve “Chill in Brazil” bokaal. Deze prijs is volgens sommigen nog belangrijker dan toernooiwinst. Als je deze bokaal wint mag hij een jaar bij jouw club tentoongesteld worden. Zorg wel voor goede beveiliging want het is een gewild item dat al een keer bijna gestolen is. Sindsdien wordt de Chill-bokaal continu bewaakt door 2 speciaal opgeleide honden. Een oudere Duitse herder die Sjappie heet (is blind aan een oog en vergeet zijn eigen naam steeds) en een hele grote Sint Bernhardshond die als verstekeling in de kofferbak van de coach van ons Dames 1 team mee terug is gekomen na een wintersport vakantie in Oostenrijk. OK, ze zijn dus niet speciaal opgeleid, dat geef ik toe. Maar toch….

Terug naar de filmpjes… hoe kan zoiets eruit zien vraag jij je af? Nou, een mooi voorbeeld is de video die vorig jaar werd opgestuurd door de jongens van JC3 uit Den Bosch. Prachtig prachtig vonden wij het. Kijk zelf maar….

OK, dat is duidelijk .. .hier is een vader of moeder lekker los gegaan met videobewerkingskillzzz. Vinden wij geweldig en er kwam dus ook echt applaus van de organisatie (klap klap klapperdeklap). Laat het je inspireren tot iets moois. Er zit vast iemand in je team die heel handig is met z’n mobiel en het maken van filmpjes. Stuur ons je teamvideo via Youtube of Facebook (mailen mag ook: chillinbrazil@gmail.com) en wij doen de rest. We zijn erg benieuwd naar jullie cinematografische (helloo???) kunsten en vooral naar jullie. En denk er aan … het leukste filmpje scoort vette punten voor de Chill Bokaaaaaaaaaaaaaallllll. Tot snel.. doeiiii.