Vandaag kregen we bezoek van Gijs Hardeman bij de Arnhemsche. Namens de Hockey Dreams Foundation ontving Gijs een cheque ter waarde van 550 euro. Ook mocht hij 126 hockeysticks meenemen die hun weg zullen vinden naar Afrika om daar kinderen te laten kennismaken met hockey. Het geld en de sticks zijn ingezameld door de deelnemers van het hockeytoernooi “Chill in Brazil” dat begin juli op het terrein van AHC plaats vond.

Karin van der Boon (bestuur AHC), Gijs Hardeman (Hockey Dreams Foundation), Wouter Schotman (organisatie Chill in Brazil) en AHC speelsters Vera en Indy

Hockey Dreams Foundation gebruikt hockey als middel om jongeren een betere toekomst te bieden. Zij creëren wereldwijd kansen en leggen een basis voor ontwikkeling. Ze voorziet de coaches van hockeykennis en educatieve mogelijkheden, zodat zij de hockeysport op een professionele en duurzame manier kunnen opbouwen.

Als het meezit kunnen we jullie binnenkort laten zien waar de sticks zijn aangekomen en hoe het geld gebruikt is. Namens Gijs, de Hockey Dreams Foundation, de kids in Malawi en de organisatie van Chill in Brazil danken we iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat.