Samenwerken met de Hockey Dreams Foundation!!

Hockey Dreams Foundation gebruikt hockey als middel om jongeren een betere toekomst te bieden. Zij creëren wereldwijd kansen en leggen een basis voor ontwikkeling. Ze voorziet de coaches van hockeykennis en educatieve mogelijkheden, zodat zij de hockeysport op een professionele en duurzame manier kunnen opbouwen.

voor maar 10 euro

In Malawai wordt een 3-daags hockeytoernooi georganiseerd en wij willen zoveel mogelijk kinderen mee laten doen. Voor iedere 10 euro die we ophalen kunnen we 1 kindje in Malawi naar het hockeytoernooi laten gaan.


Help meer door hockeysticks in te zamelen waarmee de kindjes kunnen spelen. Deze sticks zullen overhandigd worden aan de Hockeydreams Foundation op ‘’ons’’ toernooi!

Een toekomst door hockey

Hockey Dreams Foundation gebruikt hockey als middel om jongeren een betere toekomst te bieden. Wij creëren wereldwijd kansen en leggen een basis voor ontwikkeling. Sport development kan communities constructief ontwikkelen, daar zijn wij heilig van overtuigd.

Onze droom….

Onze droom is om in meerdere ontwikkelingslanden actief te zijn, waarbij we tientallen coaches opleiden en begeleiden, die op hun beurt weer honderden kinderen aan het sporten krijgen in de community.

maatschappelijke kansen in een gezonde sportomgeving

De Hockey Dreams Foundation biedt Afrikaanse jongeren een betere toekomst door middel van hockey. Hockey Dreams creëert maatschappelijke kansen in een gezonde sportomgeving. Zij voorziet de coaches van hockeykennis en educatieve mogelijkheden, zodat zij de hockeysport op een professionele en duurzame manier kunnen opbouwen.

Lokale coaches

De coaches komen allemaal uit ‘compounds’ en ze worden gestimuleerd om zich zowel maatschappelijk als persoonlijk te ontwikkelen en een toekomst op te bouwen. Dankzij de Hockey Dreams coaches kunnen honderden Afrikaanse kinderen leren, sporten en plezier maken.